הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (280 גרם) קמח
1/2 כף שמרים יבשים או כף וחצי שמרית (אני משתמשת ביבשים)
2 כפיות סוכר
2 כפות שמן רגיל או זית
4 כפות רוטב פסטו מוכן
3/4 כוס חלב פושר
1 גביע שמנת חמוצה
1 כפית מלח
* תבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפיה
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום, במיקסר עם וו גיטרה, או במעבד מזון עם הלהב מפלסטיק, או בקערה עם כף עץ, עד שמתקבל בצק אחיד ודביק מאוד.
2. מעבירים את הבצק לתבנית ומניחים לתפיחה של שעה במקום חמים.
3. לקראת סוף ההתפחה מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כחצי שעה, או עד שהלחם תפוח ושחום.
ניתן לשמור יום-יומיים בכלי או שקית סגורים היטב. אפשר להקפיא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
