חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות ביס עם "הפתעה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, אפילו לא מספיק להתקררררררר....חחחח
לחמניות ביס עם "הפתעה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, אפילו לא מספיק להתקררררררר....חחחח
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים
3 כוסות מים (450 מ"ל)
½ כוס סוכר
3 ביצים
1 מרגרינה רכה
מלית:
זיתים
טונה
או כל מה שיש בבית (בשר,ירקות,גבינה....)
ביצה טרופה
אופן ההכנה
1. ללוש את הבצק , לתת לו כשעה לתפוח.
2. לפרוס את הבצק לעלה לקרוץ עיגולים בעזרת כוס , לשים באמצע מלית לסגור את העיגול את החלק המקופל כלפי מטה ולתבנית.
3. התפחה על התבנית של כ 20-30 דקות, להבריש בביצה טרופה.
4 להכניס את התבנית לתנור לחום בינוני כ 20-25 דקות.
5. לקרר ולאכול....אם מספיקים להתקרר
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון