חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות במילוי גבינה ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות טעימות וקלות להכנה.
לחמניות במילוי גבינה ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות טעימות וקלות להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
½ ק"ג קמח לחם – שטיבל 2
½ ק"ג קמח כפרי – שטיבל 3
½ כוס אבקת חלב
2 כפות מלח
1 כף סוכר
2 כפות שמרים יבשים או 50 גרם שמרים טריים
½ כוס שמן זית
½2 – 2 כוסות מים
½ כוס זעתר טרי
חומרים למילוי:
50 גרם חמאה
2 בצלים פרוסים – לטגן ולצנן
150 גרם גבינת "חמד" 5%
מספיקות ל24 הכלים:
2 תבניות שקעים (6 יח' בכל אחת) משומנות.
אופן ההכנה
לערבב את חומרי הבצק היבשים, להוסיף את הנוזלים וללוש היטב כ- 8-10 דקות. להניח את הבצק בקערה משומנת ולהתפיח במשך כשעה – עד הכפלת הנפח.
לקרוץ מהבצק כדורים ולמלא כל כדור בבצל מטוגן וגבינה.
לסגור את כדורי הבצק ולהניח בתבניות השקעים להתפחה נוספת כ- 45 דקות.
כעבור 25 דקות אפשר לחמם את תנור האפיה ל- 200°C .
להכניס לתנור (200°C ) ולאפות 15-20 דקות
בגמר האפייה להוציא מתבניות השקעים ולצנן את הלחמניות על רשת.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני שטיבל
שתף את המתכון