חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות במילוי תרד וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות במילוי תרד וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
4 כוסות קמח
30 גרם 'שמרית'
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
1 ביצה
5 כפות שמן זית
כוס (עד כוס וחצי) מים פושרים
מילוי:
חבילה תרד
גבינה בולגרית
1 ביצה
פלפל שחור
אופן ההכנה
שמים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח, הביצה והשמן בקערה גדולה
מוסיפים את המים בהדרגה תוך לישה
מתפיחים
מבשלים את התרד הקצוץ יחד עם מלח ומים.
סוחטים את התרד
מוסיפים גבינה, ביצה, פלפל שחור (וטיפה מלח - אם צריך)
לוקחים כדור בצק ומרדדים אותו לעיגול (בערך 10 ס"מ קוטר)
מכניסים מילוי וסוגרים.
מניחים על תבנית אפיה עם הסגירה כלפי מטה
מורחים בביצה עם שמן ומוסיפים שומשום
אופים בחום בינוני
מגיש: ארנולד
מקור: צביה טוויל
שתף את המתכון