חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
8 כוסות קמח לבן רגיל
1 כוס קמח מלא
1 חבילת שמרים שימרית + משפר
1כוס יוגורט
1 חלמון
3 בצלים סגולים לחתוך עיגולים דקים
1- ¼ 1 כוסות מים
¼ כוס שמן זית
20 גרם מלח (לפי טעם)
אופן ההכנה
אופן הכנה
לפרוס בצל לרצועות לטגן עם שמן זית לקרר.
ללוש את כל החומרים יחד ללא מלח את המלח להוסיף בסוף לאחר
מנוחה של הבצק כ- רבע שעה להוסיף את הבצל המקורר וללוש קלות
להכניס את הבצק אל קערה משומנת לתפיחה שעה וחצי לאחר מכן להכין
גלילים לפי יד הדמיון 100 גרם כ"א להניח למנוחה של 20 רגע עד חצי שעה
לאפות בטמפרטורה של כ- 180מעלות 15 דקות 30 בהתאם לגודל הלחמניה
אפשרות שניה.
לא להכין גלילים אלה 2 ככרות לחם גודל בינוני למרוח עם מברשת מים או קפה
שחור על הבצק . יתקבל לחם כהה במקצת עם קרום מוקשה. רצוי להתיז מים תוך כדי אפיה
את ככרות הלחם יש לאפות בחום 180 מעלות כ-45-50 דקות
מגיש: שפיר
מקור: נסיון
שתף את המתכון