חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות גבינה ועשבי תיבול על סלט חסה ואנדיב עם ויניגרט מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות גבינה ועשבי תיבול על סלט חסה ואנדיב עם ויניגרט מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
סוג מתכון: לחמניות / מלוחות
מרכיבים:
1 כוס קמח
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם יוגורט כבשים
60 גרם גבינה לבנה
40 גרם פטה מגורדת
50 גרם קשקבל מגורד
¼ צרור עירית קצוצה
1 ענף טימין ללא גבעול קצוץ
1-2 עלי בזיליקום קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 ביצה למריחה
סלט חסה
1 חסה ערבית
1 חסה אדומה מסולסלת
1 עולש
1 צרור רוקט
רוטב ויניגרט
50 מ''ל חומץ בן יין אדום
50 מ''ל חומץ בין יין לבן
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית חרדל
30 גרם שום כתוש
מלח
פלפל שחור
200 מ''ל שמן תירס
100 מ''ל שמן זית
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-160°c.
הכנת הלחמניות:
מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל, הפטה, הקשקבל, היוגורט, החמאה, העירית, הטימין והבזיליקום עד לקבלת מעין בצק. יוצרים כדורים קטנים של 50 גרם. מניחים בתבנית אפייה, מברישים את הלחמניות בביצה, אופים בתנור (160°c) במשך – 20-30 דקות.
הכנת רוטב הויניגרט:
מערבבים היטב (אפשר בבלנדר או במיקסר) שום, חרדל, חומץ בן יין אדום, חומץ בן יין לבן וחומץ בלסמי. מוסיפים בזילוף איטי שמן זית ומערבבים.
מסדרים יפה כמה סוגי חסה: ערבית, אדומה, רוקט ועולש ומזליפים מעל את הרוטב ויניגרט. מסדרים מעל הסלט את הלחמניות ומגישים
מגיש: medems
מקור: אינטרנט-צחי בוקששטר
שתף את המתכון