חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות דקות עם מילוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות דקות עם מילוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס ריווין
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
1 אבקת אפיה
4 כוסות קמח
מילוי-
1 חב פיטריות
1 בצל
3 ביצים
מלח/ פלפל
אופן ההכנה
שופכים לקערה כוס ריווין ,מוסיפים 2 ביצים שמנת חמוצה ואבקת אפיה, מוסיפים בהדרגה 4
כוסות קמח ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד , מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד הכנת
המילוי.
מילוי-
קוצצים בצל אחד ושום ,מטגנים אותו עד ההזהבה ,מוסיפים חבילת פיטריות חתוכה ומערבבים.
מוסיפה 3 ביצים קשות ,מוסיפה מלח ,פלפל ומערבבת בעדינות מספר דקות .
מכבה את האש ושמה בצד עד שאלוש את הבצק.
חזרה לבצק -
מחלקת את הבצק ל 4 ולשה חלק ראשון (לא לשכוח לקמח את משטח העבודה ).
קורצת עיגולים עם קערה קטנה ומניחב באמצע קצת מהמילוי וסוגרת את העיגול , ומניחה את
הלחמניה על הקיפול כך שהחלק החלק יהיה מופנה כלפי מעלה.
להניח על תבנית אפיה ,למרוח ביצה טרופה ולפזר מלמעלה קצת פפריקה מתוקה ומלח גס
והופ הופ ...לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 - 35 דקות.
לצנן ....ולחטוף....בתיאבון
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון