הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס ריווין
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
1 אבקת אפיה
4 כוסות קמח
מילוי-
1 חב פיטריות
1 בצל
3 ביצים
מלח/ פלפל
אופן ההכנה
שופכים לקערה כוס ריווין ,מוסיפים 2 ביצים שמנת חמוצה ואבקת אפיה, מוסיפים בהדרגה 4
כוסות קמח ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד , מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר עד הכנת
המילוי.
מילוי-
קוצצים בצל אחד ושום ,מטגנים אותו עד ההזהבה ,מוסיפים חבילת פיטריות חתוכה ומערבבים.
מוסיפה 3 ביצים קשות ,מוסיפה מלח ,פלפל ומערבבת בעדינות מספר דקות .
מכבה את האש ושמה בצד עד שאלוש את הבצק.
חזרה לבצק -
מחלקת את הבצק ל 4 ולשה חלק ראשון (לא לשכוח לקמח את משטח העבודה ).
קורצת עיגולים עם קערה קטנה ומניחב באמצע קצת מהמילוי וסוגרת את העיגול , ומניחה את
הלחמניה על הקיפול כך שהחלק החלק יהיה מופנה כלפי מעלה.
להניח על תבנית אפיה ,למרוח ביצה טרופה ולפזר מלמעלה קצת פפריקה מתוקה ומלח גס
והופ הופ ...לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 30 - 35 דקות.
לצנן ....ולחטוף....בתיאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
