הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג קמח מלא
5 כוסות מים פושרים
כוס שמן
5 כפות שמרים יבשים(קובית שמרים טריים,2 שקיות שמרית)
כוס וחצי סוכר חום (דמררה)
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
לשים היטב (ביד או במערבל) את כל החומרים,ונזהרים ממגע ישיר בין השמרים למלח.הבצק יוצא קצת דביק, וזה בסדר.
מניחים לתפוח כשעה-שעה וחצי במקום חמים עם מעט שמן על הבצק שלא יתייבש, ומכוסה במגבת.
כשהבצק תפח, לשים אותו שוב,יוצרים לחמניות באיזו צורה שרוצים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה,אופים כחצי שעה בחום בינוני.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
