חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות מקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפיתי את הלחמניות הללו למשלוחי מנות לפורים. קיבלתי כל כך הרבה מחמאות שהחלטתי לפרסם את המתכון. בהצלחה!
לחמניות מקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפיתי את הלחמניות הללו למשלוחי מנות לפורים. קיבלתי כל כך הרבה מחמאות שהחלטתי לפרסם את המתכון. בהצלחה!
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג קמח מלא
5 כוסות מים פושרים
כוס שמן
5 כפות שמרים יבשים(קובית שמרים טריים,2 שקיות שמרית)
כוס וחצי סוכר חום (דמררה)
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
לשים היטב (ביד או במערבל) את כל החומרים,ונזהרים ממגע ישיר בין השמרים למלח.הבצק יוצא קצת דביק, וזה בסדר.
מניחים לתפוח כשעה-שעה וחצי במקום חמים עם מעט שמן על הבצק שלא יתייבש, ומכוסה במגבת.
כשהבצק תפח, לשים אותו שוב,יוצרים לחמניות באיזו צורה שרוצים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה,אופים כחצי שעה בחום בינוני.
מגיש: בת-שבע
מקור: עצמי
שתף את המתכון