הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס
½ כוס קמח
אבקת אפיה
מלח/פלפל
½ כוס חלב
¼ כוס שמן
ביצה טרופה
1 שמנת חמוצה
50 גרם גבינה צהובה
מילוי:
1 בצל קצוץ
1 קופסת שימורי פיטריות
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד למצב שחום ומוסיפים את הפיטריות למשך 4-5 דקות ומצננים.
2. מערבבים את כל החומרים של הלחמניה לבלילה אחידה.
3. יוצקים בתבנית שקעים ½ מהכמות של הבלילה בכל שקע , שמים כף מהמילוי וסוגרים עד ל-¾ עם המילוי של הלחמניה , מעל מפזרים קצת פפריקה וגרענים.
4. אופי בחום 180°c למשך כ 30 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
