חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות מקמח תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד
לחמניות מקמח תירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים ומיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח תירס
½ כוס קמח
אבקת אפיה
מלח/פלפל
½ כוס חלב
¼ כוס שמן
ביצה טרופה
1 שמנת חמוצה
50 גרם גבינה צהובה
מילוי:
1 בצל קצוץ
1 קופסת שימורי פיטריות
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד למצב שחום ומוסיפים את הפיטריות למשך 4-5 דקות ומצננים.
2. מערבבים את כל החומרים של הלחמניה לבלילה אחידה.
3. יוצקים בתבנית שקעים ½ מהכמות של הבלילה בכל שקע , שמים כף מהמילוי וסוגרים עד ל-¾ עם המילוי של הלחמניה , מעל מפזרים קצת פפריקה וגרענים.
4. אופי בחום 180°c למשך כ 30 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון