חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות פיצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם קמח לבן
½1 כפות שמרים יבשים
½1 – 2 כוסות מים
¼ כפית מלח
1 כף סוכר
¼ כוס שמן סלק
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
מעט מלח גס טחון
מעט אורגנו טחון
לרוטב: ½ בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1 קופסא עגבניות מרוסקות עם בזיליקום
מלח ופלפל
מעט מים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים את שמן הסלק, המים (בהתחלה כוס וחצי ואם יש צורך אז מוסיפים עוד) והמלח. לשים לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים במגבת ומניחים במקום חמים לשעתיים התפחה.
להכנת הרוטב מחממים שמן זית במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים שוב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים ומערבבים היטב. מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
יוצרים מהבצק התפוח 12 כדורים. משטחים כל כדור. מניחים 6 כדורים משוטחים על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה. מניחים כף עד כף וחצי מהרוטב במרכז כל כדור משוטח. מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ומכסים כל כדור משוטח בעוד כדור משוטח ומהדקים היטב את הקצוות. מלטפים כל לחמנייה בעזרת ידיים רטובות על מנת להרטיב במעט את חלקה העליון. מפזרים מעל מעט מלח גס גרוס ומעט אורנו טחון. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון