חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות רכות מאורכות במילוי רוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מצויינות
לחמניות רכות מאורכות במילוי רוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מצויינות
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
1 ק"ג קמח מנופה
1 כפית מלח
3 כפות שומן
1 ביצה
50 גר מרגרינה
50 גר שמרים טריים
5 כפות סוכר
½2 כוסות מים
מילוי:
רוטב פסטו
אופן ההכנה
1. מניחים קמח בקערת עירבול, יוצרים גומה במרכז ומוסיפים לתוכה מלח, שמן, ביצה ומרגרינה. מסביב לגומה מפזרים שמרים וסוכר.
2.מתחילים לערבל עם וו לישה במהירות בינונית ומוסיפים בהדרגה מים תוך הגברת מהירות . מפיסיקים כשמתקבל בצק רך וגמיש הניתק מדפנות הקערה.
3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ,מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כשעה וחצי או עד הכפלת הנפח.
4. מעבדים קלות את הבצק כדי להוציא את האויר ,מחלקים את הבצק ל 8 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה ואותו מחלקים ל 4 , על עלה מורחים ברוטב פסטו ומגלגלים.
5. שמים את הלחמניות בתבנית ומתפיחים לעוד כ 20 דקות מברישים בביצה ואופים בתנור בחום בינוני למשך 20-15 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: בצק מדרך האוכל
שתף את המתכון