חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות תירס חמות ומתוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להכין תבנית סילקון עם תאים br
לחמניות תירס חמות ומתוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש להכין תבנית סילקון עם תאים br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ביצה,
1 כוס חלב,
200 גרם קמח תירס,
5 כפות קמח רגיל,
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפות סוכר
2 כפות צימוקים
3 כפות חמאה מומסת.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
להכניס את כל החומרים לקערת המיקסר ולערבב היטב כ-½ דקה.
לשמן את השקעים בתבנית, ולצקת לכל שקע כמות תערובת מתאימה. לאפות (180°c ) במשך 25 דקות , להגיש חם בלווי חמאה.
מגיש: יוסי תבור
מקור: בית
שתף את המתכון