הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפו"א מגורדים
1 בצל גדול מגורד
1 תפוח סטרקינג גדול מגורד
1 כפית אבקת מרק
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כוס קמח
4 ביצים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לערבב את תפוחי האדמה, הבצל והתפוח ולהעביר למסננת לסינון הנוזלים - לא לסחוט.
2. לערבב בקערה את כל המרכיבים.
3. לחמם את השמן, וכשהשמן חם לערבב עם את התערובת עם כף ולקחת אתה מהתערובת
כולל נוזלים ולצקת לשמן החם. לטגן בחום בינוני עד שהלטקס תזהבנה.
4. להגיש פושר, אפשר בליוויית שמנת או גבינת אורדה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
