חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לימוניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא להכין כמות רבה - אפשר להכין כמות כפולה בתבנית גדולה יותר או שתי תבניות מלכתחילה.
לימוניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא להכין כמות רבה - אפשר להכין כמות כפולה בתבנית גדולה יותר או שתי תבניות מלכתחילה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
כוס קמח
120 גר' חמאה רכה
רבע כוס אבקת סוכר
ל"מילוי"
3/4 כוס ועוד כף סוכר
2 כפיות קליפת לימון מגורדת דק
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
2 ביצים גדולות
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 175 מעלות.
לערבב לבצק ולרפד תבנית של 20 על 20 ס"מ. לבנות דפנות של כס"מ
לאפות 20 דקות
מערבלים את חומרי המלית במהירות גבוהה שלוש דקות
שופכים על הבצק האפוי (אין צורך לקרר)
אופים עוד 25-30 דקות עד שהלמעלה יציב למגע
לקרר ולאבק באבקת סוכר.
מגיש: גן-עדן
מקור: שלומי (מיתר)
שתף את המתכון