הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
כוס קמח
120 גר' חמאה רכה
רבע כוס אבקת סוכר
ל"מילוי"
3/4 כוס ועוד כף סוכר
2 כפיות קליפת לימון מגורדת דק
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
2 ביצים גדולות
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 175 מעלות.
לערבב לבצק ולרפד תבנית של 20 על 20 ס"מ. לבנות דפנות של כס"מ
לאפות 20 דקות
מערבלים את חומרי המלית במהירות גבוהה שלוש דקות
שופכים על הבצק האפוי (אין צורך לקרר)
אופים עוד 25-30 דקות עד שהלמעלה יציב למגע
לקרר ולאבק באבקת סוכר.
מגיש:
מקור: שלומי (מיתר)
שתף את המתכון
