הוראות הכנה
מרכיבים
5-4 לימונים שטופים ונקיים (לשטוף יום לפני)
מלח גס
מיץ מלימונים טריים
אופן ההכנה
לקחת צנצנת ריבה רחבה לעקר אותה (לשפוך לתוכה מים רותחים עד שנשפך מהצדדים
להמתין כמה דקות לשפוך את כל המים להפוך את הצנצנת על מגבת נקיה ולחכות כמה דקות)
לפרוס את הלימונים עם הקליפה לפרוסות דקות
לפזר בתוך הצנצנת כמה גרגרים של מלח גס ולהניח עליו פרוסת לימון ,
מעל הלימון לפזר כמה גרגירים של מלח ולשים מעליו עוד פרוסה וכך להמשיך
עד הסוף מידי פעם ללחוץ על הלימונים עם מזלג כדי שיגירו נוזלים
כאשר הצנצנת מלאה יש לכסות אותה במיץ לימון טבעי או קנוי
לסגור את המכסה ולהניח בצד ל-3 ימים
לאחר 3 ימים להכניסה למקרר
בתיאבון .
אפשר להוסיף שיני שום , או פפריקה חריפה או עיגולי גזר קלופים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
