הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
10 לימונים,
1 בקבוק אלכוהול נקי ,95%
3 כוסות סוכר
4 כוסות מים.
)לעצלנים ניתן להשתמש במקום באלכוהול בוודקה ללא הוספת
המים(
אופן ההכנה:
קולפים את הקליפה העליונה של הלימונים )הקליפה הצהובה בלבד, ללא
החלקיםהלבנים(.
מניחים את הקליפות בצנצנת זכוכית גדולה ושופכים עליהן את
האלכוהול./וודקה
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשבוע.
בתום השבוע מערבבים בסיר את המים והסוכר ומביאים לרתיחה עד שהסוכר
נמס כולו.
בעם השתמשתם בוודקה יש להמיס את הסוכר בכוס מים אחת
מורידים מהאש ומוסיפים לתערובת את סירופ הלימונים.
מעבירים לבקבוקים, אוטמים היטב את הבקבוקים ומניחים במקרר
במשך שבועיים נוספים.
מסננים את הלימונצ'לו דרך חיתול עדין או ממחטה ושומרים במקפיא.
אפשר גם לסחוט מיץ משני לימונים ולהוסיף למשקה, כדי לעשות אותו
מעטחמצמץ יותר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
