הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב מועשר
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
1 כפית מי ורדים (אפשרי פחות)
------------------------------
סירופ פטל
שקדים קצוצים
שקית קוקוס טחון (100 גרם)
אופן ההכנה
שמים בסיר חלב 1 כוס מים וסוכר ומביאים לרתיחה. מערבבים את אבקת הקורנפלור בכוס חלב קר (עד המסה- כדי שלא יהיו גושים)
מוסיפים את הקורנפלורעם כוס החלב, ממשיכים לערבב במשך כ-2 דקות ומכבים את האש.
מוסיפים מיד את מי הוורדים ומעבירים( בעודו חם) לתבניות אישיות, או לקעריות זכוכית קטנות
ומצננים בחוץ ,עד שמתייצב. מכניסים למקרר למשך 3 שעות ,מכוסה בניילון נצמד לכל מנה,
כשמוציאים שמים לכל מנה את הפטל או השקדים או הקוקוס או שלושתם יחד. כל אחד לפי טעמו.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
