הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם אגוזי בונדוק
100 גרם פקאן סיני
100 גרם סוכר
קילו בצק עלים מופשר וקר מאוד
10 תאנים פרוסות [ טריות ] או 10 תאנים יבשים מושרים במים כ שעתיים
10 יחידות ליצ'י פרוסות
100 גרם קוקוס
אופן ההכנה
טוחנים את האגוזים עם הסוכר במעבד מזון עד לקבלת אבקה
מרדדים את הבצק ומחלקים לריבועים של 10 ס"מ על 10 "ס"מ
מפזרים על הריבועים את אבקת האגוזים מניחים עליהם פרוסות מהתאנים והליצ'י
מניחים על כל ריבוע ריבוע נוסף ומכסים ומהדקים בקצוות
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות מוצאים ומקררים
מפזרים מעט קוקוס ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף שמעון בר
שתף את המתכון
