חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בצק עלים במילוי ליצ'י ותאנים - השף שמעון בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בצק עלים במילוי ליצ'י ותאנים - השף שמעון בר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם אגוזי בונדוק
100 גרם פקאן סיני
100 גרם סוכר
קילו בצק עלים מופשר וקר מאוד
10 תאנים פרוסות [ טריות ] או 10 תאנים יבשים מושרים במים כ שעתיים
10 יחידות ליצ'י פרוסות
100 גרם קוקוס
אופן ההכנה
טוחנים את האגוזים עם הסוכר במעבד מזון עד לקבלת אבקה
מרדדים את הבצק ומחלקים לריבועים של 10 ס"מ על 10 "ס"מ
מפזרים על הריבועים את אבקת האגוזים מניחים עליהם פרוסות מהתאנים והליצ'י
מניחים על כל ריבוע ריבוע נוסף ומכסים ומהדקים בקצוות
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 40 דקות מוצאים ומקררים
מפזרים מעט קוקוס ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: השף שמעון בר
שתף את המתכון