חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה בצק עלים ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה בצק עלים ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 גליל בצק עלים
ביצה להדבקה
קצח
שומשום
200 גרם גבינת קשקבל
200 גרם גבינת פטה
100 גרם גבינת רוקפור
200 גרם אגוזי מלך
חומרים לרוטב:
6 עגבניות תמר
½ כוס יוגורט
1 גבעול בצל ירוק
½ פלפל צ'ילי קטן
שמן זית
מלח
פלפל שחור
קורט סוכר
חומרים לממרח פסטו עשבים:
1 צרור בזיליקום
1 צרור פטרוזיליה
½ צרור כוסברה
3 חבילות עירית
½ כוס שמן זית
½ כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
1 כוס צנוברים
1 מיץ לימון
חומרים לשמן בזיליקום:
1 צרור עלי בזיליקום (רק העלים)
1 כוס שמן זית ושמן סויה
שמן בזיליקום:
חולטים את עלי הבזיליקום במים רותחים ומעברים מיד למים עם קרח. טוחנים בבלנדר את עלי בזיליקום והשמן לתערובת אחידה ומסננים.
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה.
2. מרסקים את כל החומרים של הפסטו לתערובת אחידה.
3. מרסקים את העגבניות, בצל ירוק ,פלפל והתבלינים במיקסר. מסננים את התערובת.
4. מוספים את היוגורט ומערבבים לתערובת אחידה
לסיום:
1. פותחים את הבצק, מניחים מיקס גבינות על חצי מהבצק
2. מניחים מעל תערובת פסטו
3. מברישים בביצה בקצוות
4. מקפלים את חצי הבצק השני וסוגרים
5. מברישים מעל בביצה ומפזרים קצח ושומשום
6. אופים בתנור בטמפרטורה 180°c למשך 25 דקות
7. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: קולין גילון
שתף את המתכון