חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה גבינות בבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה גבינות בבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם גבינה לבנה 5% תוצרת טרה - זו העטופה בצלופן
1 גביע גבינת "נאפוליון" טבעית
200 גרם גבינה בולגרית 5% - זו המתפוררת
½ כוס גבינת "צ'דר", מגורדת
4 ביצים מופרדות
4 כפות קמח
מלח
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
שמן זית לטיגון הבצל
½ כוס שמיר קצוץ
50 גרם סלמון מעושן קצוץ דק
עלי פילו
שמן זית למריחת עלי הפילו
1/3 כוס גבינת פרמזן
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל.
2. לערבב כל הגבינות למעט הפרמזן. להוסיף את הבצל, השמיר והסלמון.
3. להקציף בנפרד את החלבנים והחלמונים עם מעט מלח ולהוסיף לגבינות. לערבב הכל למרקם
אחיד. להוסיף בהדרגה את הקמח (רצוי לנפות את הקמח ) תוך כדי ערבוב .
4. לחמם את התנור לחום של 250°c .
5. לשמן תבנית ולרפד אותה בעלי פילו. לשמן את העלים באמצעות מברשת. לצקת על עלי הפילו
את תערובת הגבינות ולכסות בעלי פילו. לשמן אל העלים מלמעלה ולפזר את הפרמזן על העלים.
6. להכניס לתנור ולאפות 10 דקות. להוריד את החום ל-150°c ולאפות ½ שעה נוספת.
לכבות את התנור ולהשאיר עוד 10 דקות בתנור עד להוצאה.
7. להגיש חם.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון