חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה מבצק עלים וגבינת טוב טעם‬
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מבצק עלים וגבינת טוב טעם‬
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ חבילת בצק עלים
500 גרם גבינת טוב טעם
2 ביצים
100 גר' צימוקים(להשרות במים 10 דקות ואז לסחוט)
100 גר' קוקוס
1 שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד צ'פס
1/3 כוס חלב
אופן ההכנה
1. לרדד את הבצק עלים שיתאים לגודל התבנית (פאי).
2. להעביר לתבנית.
3. להכניס למקרר את התבנית עם הבצק .
4. בינתיים מכינים את המלית:
לשים בקערה גבינת טוב טעם ביצים וחלב ולערבב.
5. להוסיף את יתר החומרים , צימוקים ,שוקולד , קוקוס , סוכר וניל ולערבב.
6. להוציא את התבנית עם הבצק עלים מהמקרר ולהעביר את הגבינה וליישר .
7. לרדד את עלה מבצק עלים ,לכסות את הגבינה...ניתן לקשט בצורות שונות.
למרוח בביצה ולניתן לפזר מלמעלה קצת פרג...לא חובה.
8. לחמם את התנור ל-180°c ולאפות כ 30 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון