הוראות הכנה
מרכיבים
¾ חבילת בצק עלים
500 גרם גבינת טוב טעם
2 ביצים
100 גר' צימוקים(להשרות במים 10 דקות ואז לסחוט)
100 גר' קוקוס
1 שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד צ'פס
1/3 כוס חלב
אופן ההכנה
1. לרדד את הבצק עלים שיתאים לגודל התבנית (פאי).
2. להעביר לתבנית.
3. להכניס למקרר את התבנית עם הבצק .
4. בינתיים מכינים את המלית:
לשים בקערה גבינת טוב טעם ביצים וחלב ולערבב.
5. להוסיף את יתר החומרים , צימוקים ,שוקולד , קוקוס , סוכר וניל ולערבב.
6. להוציא את התבנית עם הבצק עלים מהמקרר ולהעביר את הגבינה וליישר .
7. לרדד את עלה מבצק עלים ,לכסות את הגבינה...ניתן לקשט בצורות שונות.
למרוח בביצה ולניתן לפזר מלמעלה קצת פרג...לא חובה.
8. לחמם את התנור ל-180°c ולאפות כ 30 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
