חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה מבצק "פילו" עם תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה מבצק "פילו" עם תפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת בצק "פילו" מופשר
5 תפוחים
חצי כוס צימוקים
חצי כוס אגוזי מלך
100 גר' חמאה להכנה
150 גר' חמאה לבצק "פילו"
כוס סוכר
פירורי ביסקוויט
ביצה
אופן ההכנה
1.חותכים את התפוחים לריבועים.
2.מחממים את המחבת עם 100 גר' חמאה.
3.אחרי שהחמאה נמסה שמים את התפוחים במחבת ל 10 דק' על אש קטנה ומערבבים מדי פעם,לאחר מכן שופכים כוס סוכר וממשיכים לעוד כ 10 דק' ומערבבים מדי פעם.
4.לאחר שהסתיים התהליך שמים את התפוחים בכלי להתקרר.
5.שמים את הצימוקים בכוס מים ל - 10 דק' ,מסננים מהמים, ושמים בתוך הכלי עם התפוחים ביחד עם אגוזי מלך ,ומערבבים את הכל.
6.פורסים את בצק ה"פילו" , חותכים כל עלה לשניים ואז את החצי מקפלים לשניים מורחים חמאה שמים קצת פירורי ביסקויט , שמים קצת מהתערובת מקפלים כמו מעטפה ואת החלק המקופל שמים כלפי מטה.
8. מורחים בביצה בנוסף ניתן לפזר קצת סוכר חום , להוסיף אגוזים או כל מה שנראה לכם.
9. לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 25 דק'
תהנו.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון