חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה שכבות חצילים ובשר חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה שכבות חצילים ובשר חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים
1 חציל שלם
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
3 עגבניות פרוסות לטבעות
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתושות
3 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
את החצילים הפרוסים ממליחים, מספיגים ומטגנים להזהבה. את החציל השלם קולים על אש גלויה וקולפים. מסדרים פרוסות חציל בתבנית. מעל מניחים את פרוסות העגבנייה ומעליהן את בשר החציל הקלוי. מפזרים מעל את השום, הבצל ומעט מלח ופלפל. מסדרים מעל פרוסות חציל נוספות. מערבבים היטב את הביצים, השמנת והקשקבל ויוצקים מעל הכל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. מגישים ם.
מגיש: dylam
מקור: שף בל קפצן
שתף את המתכון