הוראות הכנה
מרכיבים
תפו"א מבושלים בקליפתם
חבילה ברוקולי קפוא
2 שמנת מתוקה
1 קופסא פיטריות חתוכות
2 שקיות רוטב פיטריות
אופן ההכנה
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות.
להניח בצורה דקורטיבית בתבנית פיירקס (מסביב בלבד - כמו דומינו)
בחלל הפנימי של הפיירקס להניח את הברוקולי הקפוא
לערבב 2 שמנת מתוקה עם קופסאת פיטריות חתוכות ו- 2 שקיות רוטב הפיטריות.
לשפוך הכל על תפוחי האדמה והברוקולי.
לאפות בתנור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
