הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 אפייה
חצי כוס סוכר
1 ביצה
חצי כוס חלב וחצי כוס מים ביחד
חצי כוס שמן
רבע כפית מלח
כפית רום או ליקר לפי הטעם
מומלץ שוקולד ציפס
או שוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים הרטובים ביחד
לערבב את כל החומרים היבשים ביחד כולל השוקולד
לשמן תבנית שקעים למלות עד האמצע(הם תופחות).
למי שאין תבנית שקעים אפשרי בנייר עיטור(מנג"טים)
לכמות הזו בערך זה מספיק ל 25 יחידות תלוי בגודל.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
