הוראות הכנה
מרכיבים
60 גרם חמאה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס דובדבנים מגולענים
1 כוס חלב
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 כף ליקר דובדבנים
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות
להשרות את הדובדבנים בחלב לחצי שעה
לשמן 12 שקעים בתבנית המאפינס.
לערבב בקערה קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ומלח.
בקערה נפרדת לבחוש את החמאה והסוכר, להוסיף את הביצים והליקר, ולערבב.
ליצור גומה במרכז תערובת החומרים היבשים, לשפוך לתוכה את החלב והדובדבנים.
להוסף את תערובת הביצים, לערבב אך לא יתר על המידה.
לחלק את התערובת לשקעים.
לאפות כ-20 דקות עד שהקיסם יוצא נקי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
