חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס טריפל שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תגובות חמות באתר אחר שפירסמתי: br brהכנתי אותם לילדים. ממש זללו אותם במהירות. ממש מוצלח. הוספתי גם 50גר' מדליוני שוקולד לבצק ויצא שוקולד נוזלי מלא בפנים, ממש כמו עוגה חמה נוזלית. br brמומלץ ביותר בחום !
מאפינס טריפל שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תגובות חמות באתר אחר שפירסמתי: br brהכנתי אותם לילדים. ממש זללו אותם במהירות. ממש מוצלח. הוספתי גם 50גר' מדליוני שוקולד לבצק ויצא שוקולד נוזלי מלא בפנים, ממש כמו עוגה חמה נוזלית. br brמומלץ ביותר בחום !
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1/2-1/3 כוס אבקת קקאו (לא ממותק )
2 כפיות גדושות אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
1 ביצה
1 כפית תמצית רום
1/2 חב' שוקולד צ'יפס לבן או שחור
לקרם שוקולד:
1/2 חב' שוקולד מריר
3 כפות קקאו
4 כפות סוכר
1/4 כוס חלב
מעט רום
25 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפיה ושוקולד צ'יפס.
3. בקערה נפרדת טורפים קלות את הביצה. מוסיפים שמן, מים ותמצית רום.
4. מערבבים את שתי התערובות עד להרטבת החומרים היבשים. אין לערבב יתר על המידה!.
5. משהים את התערובת מספר דקות עד להסמכה קלה.
6. משמנים 12 שקעים בתבנית מאפינס. ממלאים כל שקע ב-3/4 מנפחו.
7. אופים כ-15 דקות או לבדוק עם קיסם שיוצא נקי. מוציאים מהתנור ומצננים.
8. מכינים את הקרם: מעבירים את כל החומרים, מלבד המרגרינה, לסיר וממיסים, עד לבעבוע.
9. מסירים מן האש ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
10. מקררים לגמרי את הקרם ויוצקים מעל המאפינס.
רעיון להגשה-להגיש חם (אפשר לחמם במיקרו) ולהוסיף בצד כדור גלידת וניל.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון