חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס סופגניה חמימה ומתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המאפינס האלה אוכלים חמימים ובחג החנוכה מגישים אותם כ- "בלוף סופגניה" brכמובן אפר להכין אותם במהלך כל השנה
מאפינס סופגניה חמימה ומתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המאפינס האלה אוכלים חמימים ובחג החנוכה מגישים אותם כ- "בלוף סופגניה" brכמובן אפר להכין אותם במהלך כל השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס שמן קנולה
250 גרם גבינה 5%
2 ביצים ,טרופות היטב במזלג
½ כוס סוכר
וניל לטעם (עד 2 שקיות או תמצית)
5 כפות מלאות קמח רגיל
כף סולת - או לוותר על הסולת ולהוסיף עוד כף קמח
כפית אבקת אפיה
מליות לפי בחירה שלכם
אופן ההכנה
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים – הבלילה דלילה-לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות שקעים משומנות עד ¾ גובה השקע.
להניח כפית מלאה ריבה או מלית אחרת באמצע הבצק
לנער קלות את התבנית
לחמם מראש את התנור לחום 175°c ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים.
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות.
חשוב ביותר שהמאפינס יהיו קרים.
מגיש: ira masler
מקור: פירגה
שתף את המתכון