הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס שמן קנולה
250 גרם גבינה 5%
2 ביצים ,טרופות היטב במזלג
½ כוס סוכר
וניל לטעם (עד 2 שקיות או תמצית)
5 כפות מלאות קמח רגיל
כף סולת - או לוותר על הסולת ולהוסיף עוד כף קמח
כפית אבקת אפיה
מליות לפי בחירה שלכם
אופן ההכנה
לערבב בכף עד להתמזגות החומרים הבלילה דלילה-לא להוסיף קמח
לצקת לתבניות שקעים משומנות עד ¾ גובה השקע.
להניח כפית מלאה ריבה או מלית אחרת באמצע הבצק
לנער קלות את התבנית
לחמם מראש את התנור לחום 175°c ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים.
לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות.
חשוב ביותר שהמאפינס יהיו קרים.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
