הוראות הכנה
מרכיבים
- כוס דבש
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- 3 ביצים
- מיץ מתפוז אחד
- כף קליפת תפוז מגורר
- 2 כוסות קמח מצה
- כפית אבקת אפיה
- כפית אבקת סודה לשתיה
- חופן צימוקים (בערך 50 גרם) (ניתן להחליף את הצימוקים באגוזים או בשקדים)
- ½ כפית קנמון
אופן ההכנה
- מערבבים את הדבש עם הסוכר, השמן, הביצים, המיץ וקליפת התפוז.
- מערבבים ,בקערה נפרדת, את קמח המצה עם אבקת האפיה, הסודה לשתייה, הצימוקים והקנמון.
- מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה לתערובת הדבש ומערבבים לתערובת אחידה.
- מחממים תנור לחום של 180°c.
- מניחים סלסילות נייר בתוך תבניות שקעים ויוצקים מהתערובת כ- ¾ מגובה הסלסילה. (לא למלא עד למעלה מכיוון שהבצק תופח באפיה).
- אופים כ-25 דקות עד שהמאפינס תופחים והקיסם שננעץ בתוכם נקי.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון
