הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 2 כוסות קמח תופח מאליו
3/4 כוס סוכר
100 גר' מרגרינה מומסת
2 ביצים
גביע יוגורט בטעם תות
1 כוס קוביות תותים טריים (5 גדולים)
2 קיווי בינוניים יפים חתוכים לריבועים קטנים
קליפה מגוררת+ מיץ מלימון אחד
1/2 כוס חלב
1 כפית קינמון וכף סוכר לזיגוג
אופן ההכנה
חמם מראש תנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס). שמן 18 שקעים בתבנית ה"מאפינס".
ערבב יחדיו קמח, סוכר, וקליפת לימון מגוררת.
בקערה נפרדת טרוף ביצים, מרגרינה מומסת, יוגורט, חלב ומיץ לימון.
הוסף לתערובת הקמח את התותים והקיווי וערבב מבלי למעכם.
הוסף את תערובת הביצים לתערובת הקמח. אין לערבב יתר על המידה!
חלק את התערובת בין השקעים.
לפזר את ה קינמון והסוכר מעל המאפינס.
לאפות כ- 20 דקות או עד שקיסם שתחדיר לאמצע המאפינס יצא נקי ויבש.
מגיש:
מקור: אילתור
שתף את המתכון
