הוראות הכנה
מרכיבים
חציל
חלבון ביצה
פרוסות עגולות של גבינה עושנת או גבינת מוצרלה מעושנת
עלי בזיליקום
תחמיץ:
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס מים
כפית מלח
1/2 כפית פלפל
קורט פפריקה חריפה.
אופן ההכנה
1. חותכים את החצילים לפרוסות, ממליחים, מעמידים לשעה. שוטפים. טובלים בחלבון ביצה (כדי שלא יספגו הרבה שמן) ומטגנים.
2. משרים בתחמיץ יום אחד במקרר. התחמיץ: מרתיחים 1/2 כוס חומץ, 1/2 כוס מים, כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, קורט פפריקה חריפה.
3. עורכים על צלחת בעיגול גדול ובתוכו עיגולים נוספים: פרוסת חציל, פרוסת גבינה מעושנת עגולה, עלה בזיליקום. אפשר גם גבינת מוצרלה מעושנת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
