הוראות הכנה
מרכיבים
מוח
3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
5 שיני שום קצוצות דק
6 כפות שמן
3 כפות קטשופ
חצי כוס קמח
כוס מים
5 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות קטנות
2 כפיות פפריקה
צרור פטרוזליה קצוץ דק לקישוט
מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
להכניס את המוח לסיר, ולהרתיח כ 3 דקות ,לסנן מהמים ולחתוך את המוח לחתיכות בינוניות
[ על ידי משיכת העור החיצוני קלות ] .לטבול בקמח ולטגן בשמן חם משני הצדדים ,להוציא מהמחבת ולצנן .
במחבת שבה טוגן המוח ,לחמם כף שמן, להוסיף את העגבניות והשום ,לערבב היטב .להוסיף את התבלינים ,ולבסוף להוסיף את הקטשופ והמים ,לבשל כ 5 דקות .
להוסיף למחבת את הבצל הירוק והמוח ולבשל כ 4 דקות נוספות .לזרות את הפטרוזליה מעל .
להגיש עם לחם לבן רצוי חם .
התאבון!!
מגיש:
מקור: י. ביטרמן זל
שתף את המתכון
