הוראות הכנה
מרכיבים
מוח
מיץ משני לימונים
3 בצלים בינוניים חתוכים לפרוסות דקות
6 שיני שום קצוצות דק
50 גרם אגוזי קשיו
פלפל לבן טחון דק [ קורט]
מלח
חצי כוס יין אדום
צרור פטרוזליה לקישוט קצוץ דק
אופן ההכנה
להרתיח את המוח כ3 דקות במים ,לסנן את המים ולחתוך את המוח לפרוסות בינוניות .
לטגן את המוח משני צדדיו ,להוציא מהמחבת ולצנן .
במחבת לטגן את פרוסות הבצל עד הזהבה ,להוסיף את האגוזים והשום .
במחבת להוסיף את היין והתבלינים ,ומיץ הלימון ,להרתיח ל4 דקות להוסיף את המוח ולבשל כ 5 דקות נוספות .
מגישים וזורים פטרוזליה מעל .
בתאבון!!
מגיש:
מקור: י. ביטרמן זל
שתף את המתכון
