הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג מולים טריים
6 עגבניות תמר בשלות חתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ
עלי ריחן משניים עד שלושה גבעולים
½ כוס יין לבן
3-4 שיני שום פרוסות דק
3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מחממים סיר רחב על אש גבוהה. מוסיפים שמן זית, שום ועגבניות ומטגנים יחד כשתי דקות. מוסיפים את המולים ומנערים קלות את הסיר. מוסיפים את היין והפלפל השחור ומעסים למשך שלוש דקות. מסירים את המכסה ומוסיפים שמנת מתוקה וריחן. מבשלים דקות ספורות להסמכת הרוטב.
מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל פרמזן ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף איתן ששון ממסעדת גוצ'ה
שתף את המתכון
