הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים פרוסים מומלחים, להמתין כחצי שעה, לשטוף , לנגב ולטגן בשמן.
רטטוי:
1 בצל קצוץ לטגן
להוסיף: 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 קישואים בקוביות
2 שיני שום כתושות
3 עגבניות קלופות נקיות מגרעינים וקצוצות
3 תפו"א בקוביות
לתבל: בטימין, עלה דפנה,מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לבשל כ-20 דקות בסיר מכוסה (רצוי שלא יהיו הרבה נוזלים)
לסדר בתבנית מחצית מפרוסות החצילים המטוגנות, להניח את הרטטוי מעל
לכסות בשכבת חצילים
רוטב בשמל מעורב בביצה טרופה לצקת מעל ולאפות (לא חובה, אפשר לאפות גם בלי רוטב, אלא שאז שכבת החציל העליונה מתיבשת מעט)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
