חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה פרווה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים פרוסים מומלחים, להמתין כחצי שעה, לשטוף , לנגב ולטגן בשמן.
רטטוי:
1 בצל קצוץ לטגן
להוסיף: 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 קישואים בקוביות
2 שיני שום כתושות
3 עגבניות קלופות נקיות מגרעינים וקצוצות
3 תפו"א בקוביות
לתבל: בטימין, עלה דפנה,מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לבשל כ-20 דקות בסיר מכוסה (רצוי שלא יהיו הרבה נוזלים)
לסדר בתבנית מחצית מפרוסות החצילים המטוגנות, להניח את הרטטוי מעל
לכסות בשכבת חצילים
רוטב בשמל מעורב בביצה טרופה לצקת מעל ולאפות (לא חובה, אפשר לאפות גם בלי רוטב, אלא שאז שכבת החציל העליונה מתיבשת מעט)
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון