חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רק מי שמחבב שומן אווז
מוס כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רק מי שמחבב שומן אווז
הוראות הכנה
מרכיבים
12 כבדי עוף יפים, 4 בצלים גדולים קצוצים דק,4 ביצים קשות, 3 כפות שומן אווז (שמאלץ)
פלפל שחור גרוס גס בערך כף שטוחה ,רבע כוס קוניאק.מעט מלח,
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל במחבת רחבה עם שומן האווז עד שמזהיב,לאחר מכן למחבת מוסיפים את הכבדים ונותנים להם טיגון הגון.מקררים בצד.
לאחר שהתקרר שמים הכל במעבד מזון למעט הפלפל,טוחנים עד לקבלת מירקם קטיפתי.מוסיפים
את הפלפל השחור ומלח לפי הטעם ונותנים עוד עירבול אחרון.
בתבניות מאורכת שמים ניילון ניצמד ועל זה שופכים את התערובת,מכסים גם בניילון ומכניסים למקפיא ל 6 שעות.מומלץ להחזיק במקפיא וכשרוצים לאכול יש להוציא כמה שעות מראש.
אני באופן אישי מכינה את הכבד בצלוחיות אישיות ככה אני לא צריכה להפשיר את כל הכבד.
מגיש: ronitcat
מקור: עצמי
שתף את המתכון