הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שוקולד לבן איכותי
1 ליטר שמנת מתוקה 42%
לרוטב: 200 גרם תערובת פירות יער קפואים
200 גרם סוכר
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
מרתיחים מחצית מכמות השמנת ומעבירים לקערת נירוסטה. מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד. מצננים. מקציפים את שארית השמנת ומקפלים לתוך מסת השוקולד הלבן המומס. מעבירים לכוסיות הגשה ומקררים ללילה.
מרתיחים את פירות היער עם הסוכר והלימון. מבשלים עוד 5 דקות לאחר הרתיחה. מצננים ומגישים מעל המוס.
מגיש:
מקור: שף אבירם שטיינמץ
שתף את המתכון
