הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות בינוניות
3 שני שום טרי , כתושות
25 גרם חמאה (לשומרי כשרות מרגרינה)
4 גבעולי שמיר קצוים דק
מלח גס
פלפל לבן
מים לבישול
סיר עמוק
קערה עמוקה
מועך תפוחי אדמה
אופן ההכנה
1. לקלוף את הבטטות ולחתוך לקוביות .
2. לבשל את הבטטות בסיר עם מים עד לריכוך
3. להוציא את הבטטות מהסיר (לשמור בצד את מי הבישול)
4. למעוך את הבטטות להוסיף את השום הכתוש, החמאה, השמיר מלח ופלפל לבן לערבב היטב
(אם התערובת עדיין כבדה ניתן לדלל על ידי שימוש במי הבישול לדרגת סמיכות רצוייה)
5. להניח בצד לספיגת טעמים
6. בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
