חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחית (פירה) בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאינו מקפיד בכשרות מנה זו מהווה תוספת מעודנת ליד תבשלי בשר
מחית (פירה) בטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שאינו מקפיד בכשרות מנה זו מהווה תוספת מעודנת ליד תבשלי בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות בינוניות
3 שני שום טרי , כתושות
25 גרם חמאה (לשומרי כשרות מרגרינה)
4 גבעולי שמיר קצוים דק
מלח גס
פלפל לבן
מים לבישול
סיר עמוק
קערה עמוקה
מועך תפוחי אדמה
אופן ההכנה
1. לקלוף את הבטטות ולחתוך לקוביות .
2. לבשל את הבטטות בסיר עם מים עד לריכוך
3. להוציא את הבטטות מהסיר (לשמור בצד את מי הבישול)
4. למעוך את הבטטות להוסיף את השום הכתוש, החמאה, השמיר מלח ופלפל לבן לערבב היטב
(אם התערובת עדיין כבדה ניתן לדלל על ידי שימוש במי הבישול לדרגת סמיכות רצוייה)
5. להניח בצד לספיגת טעמים
6. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון