חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מחית פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתלווה נהדר למאכלי דגים קלויים או צלויים
מחית פלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתלווה נהדר למאכלי דגים קלויים או צלויים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים רחוצים חצויים ונקיים חתוכים לרצועות
½ כוס מים
¼ כוס יין לבן (רצוי)
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
כף שטוחה אבקת מרק פרווה
½ כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל אדום
מעט סוכר
אופן ההכנה
1. מרתיחים את היין+מים+אבקת מרק
2. מוסיפים את הפלפלים והבצלים, מבשלים על סף רתיחה 15 דקות
3. טוחנים במעבד מזון את התערובת למחית חלקה
4. מחזירים לסיר דרך מסננת דקה, מוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים
5. מחממים את המחית אבל לא מרתיחים אותה, טועמים ומתקנים את הטיבול, מורידים מן האש
6. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון