חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מטבוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מטבוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות בשלות (לא תמר) חתוכות לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק גדול קצוץ דק
2 פלפלים חריפים - ירוקים או אדומים קצוצים דק
1 בצל גדול קצוץ דק
1/3 כוס שמן סויה או תירס
3 עלי דפנה
כמון טחון
פלפל שחור
כרכום
4 - 5 שיני שום כתושות
מלח
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל והפלפלים עד שישחימו מעט.
2. להוסיף את הפפריקה, הפלפל השחור והכרכום ולבחוש.
3. להוסיף את העגבניות לכסות את הסיר ולבשל על אש גבוהה 5 דקות, להנמיך את האש ולבשל
עד שהנוזלים יתרכזו וכל הכמות בסיר תצתמצם לשליש.
4. לכבות את האש ולהוסיף את השום, הכמון והמלח ולערבב.
5. להעביר לצינצנות כל עוד המטבוחה חמה, לסגור הרמטית ולשמור בקירור.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון