הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי ריקוטה ותרד (עבור 25-30 יח' רביולי):
350 גר' ריקוטה
200 גר' תרד חלוט וסחוט
1. ביצה
מלח,פלפל שחור גרוס,מוסקט.
מילוי בטטה (עבור 25-30 רביולי):
בטטה,
טימין,
מלח ופלפל
מילוי גבינות ( אני לא זוכרת עבור איזו כמות של רביולי):
600 גר' ריקוטה
500 גר גבינה גלילית
100 גר' פרמזן מגורר
5 גר' גרידת לימון
5 גר' טימין טרי קצוץ
2. חלמונים
1. כף מלח
2. קורטים פלפל לבן
4. כפות שמן זית
אופן ההכנה
מילוי ריקוטה ותרד:
קוצצים את התרד הסחוט,מערבבים עם הגבינה,מוסיפים ביצה,מעבדים היטב ביד,מתבלים במלח,פלפל ומוסקט. במידה והמילוי רטוב מידי אפשר להוסיף מעט קמח או פירורי לחם.
מילוי בטטה:
אופים את הבטטה בקליפתה עד שהיא רכה,מקלפים ומערבבים עם שאר החומרים.
מילוי גבינות:
מרוקנים את הריקוטה, מגררים את הגבינה הגלילית,מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים,הטימין וגרידת הלימון ומערבבים,מוסיפים את שמן הזית.
מגיש:
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון
