חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילויים לפסטה טרייה (רביולי או טורטליני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מצרפת כאן מס' מילויים, היות שהם דורשים רק מס' שורות,קיבצתי ב"מתכון אחד" - מס' מתכונים.
מילויים לפסטה טרייה (רביולי או טורטליני)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מצרפת כאן מס' מילויים, היות שהם דורשים רק מס' שורות,קיבצתי ב"מתכון אחד" - מס' מתכונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי ריקוטה ותרד (עבור 25-30 יח' רביולי):
350 גר' ריקוטה
200 גר' תרד חלוט וסחוט
1. ביצה
מלח,פלפל שחור גרוס,מוסקט.
מילוי בטטה (עבור 25-30 רביולי):
בטטה,
טימין,
מלח ופלפל
מילוי גבינות ( אני לא זוכרת עבור איזו כמות של רביולי):
600 גר' ריקוטה
500 גר גבינה גלילית
100 גר' פרמזן מגורר
5 גר' גרידת לימון
5 גר' טימין טרי קצוץ
2. חלמונים
1. כף מלח
2. קורטים פלפל לבן
4. כפות שמן זית
אופן ההכנה
מילוי ריקוטה ותרד:
קוצצים את התרד הסחוט,מערבבים עם הגבינה,מוסיפים ביצה,מעבדים היטב ביד,מתבלים במלח,פלפל ומוסקט. במידה והמילוי רטוב מידי אפשר להוסיף מעט קמח או פירורי לחם.
מילוי בטטה:
אופים את הבטטה בקליפתה עד שהיא רכה,מקלפים ומערבבים עם שאר החומרים.
מילוי גבינות:
מרוקנים את הריקוטה, מגררים את הגבינה הגלילית,מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים,הטימין וגרידת הלימון ומערבבים,מוסיפים את שמן הזית.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון