הוראות הכנה
מרכיבים
12 "עיגולי לחם" שקורצים בעזרת כוס מ-12 פרוסות לחם (אפשר לחם מקמח מלא)
או:
6 לחמניות המבורגר
ירקות:
12 עגבניות שרי
בצל אדום
6 מלפפונים חמוצים
תערובת הבשר:
500 ג' בשר בקר טחון
2 כפות פירורי לחם
כף רוטב סויה קיקומן
למריחה:
מיונז
קטשופ
אופן ההכנה
קולים מעט את "עיגולי הלחם" בטוסטר. פורסים את הירקות ושומרים בצלחת בצד. מערבבים בקערה את החומרים של תערובת הבשר.
יוצרים כדורים קטנים (12 כדורים בערך) ומשטחים אותם בידיים לגודל מעט גדול יותר מעיגולי הלחם (הקציצות מתכווצות בטיגון).
במחבת חמה מטגנים את הקציצות משני הצדדים.
מורחים את פרוסות הלחם במיונז וקטשופ, מניחים מעליהן את הקציצות, ונותנים לילדים לקשט בירקות.
מגיש:
מקור: קיקומן
שתף את המתכון
