הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות מלאווח
חצי פרפר חזה הודו פרוס לשניצלים בעובי בינוני
1 בצל קצוץ
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 שן שום קצוצה
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים מעט את נתחי ההודו וצולים על גריל פחמים למצב עשוי משני הצדדים. חותכים לקוביות.
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את השום לטיגון של דקה נוספת. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים יחד עוד כשלוש דקות. מוסיפים את חזה ההודו הצלוי, אבקת מרק ומלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים יחד תוך כדי ערבוב במשך כחמש דקות.
מסירים מהאש.
מברישים את הקצוות של המלאווח בביצה טרופה. מניחים מתערובת ההודות בצד אחד של המלאווח ומקפלים למעין חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות. מברישים בביצה טרופה מעל המלאווח ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כעשר דקות עד רבע שעה.
מגישים חם עם מעט מהמילוי בצד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
