חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלבי מחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלבי מחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)
100 גרם סוכר
1 שקית גלטין (14 גרם)
30 גרם קורנפלור
15 מ"ל תמצית קוקוס
לרוטב:
250 גרם תותים חצויים ושטופים
50 גרם סוכר
כוס מים
15 גרם קורנפלור מדולל בשתי כפות מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה ל"מלבי":
יוצקים לתוך סיר את חלב הקוקוס וממלאים את פחית החלב במים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את הסוכר ,הגלטין והקורנפלור ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך כדאי עירבוב ומורידים מהאש.
יוצקים לכלי הגשה מתאימים ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
אופן ההכנה לרוטב:
מכניסים את התותים לתוך סיר ומוסיפים את הסוכר והמים ומחממים כ 10 דקות
מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומערבבים
מבשלים כ דקה עד שהרוטב מסמיך ומקררים
בהגשה מוסיפים מהרוטב על ה"מלבי".
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון