חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
2 כוס חלב
1 כוס מים
3 כפות שמנת מתוקה
2 כפות שטוחות סוכר
2 כפות גדושות קורנפלור
לרוטב:
בקבוק יין אדום טוב
2 כפות סוכר חום
מקל קינמון
מספר גרגירי הל
מסמר ציפורן
פיסטוקים קלופים
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר חלב, שמנת וסוכר. בקערה מערבבים היטב מים וקורנפלור ומוסיפים לחלב הרותח, בוחשים היטב. מרתיחים את התערובת תוך כדי בחישה ולאחר רתיחה אחת ברורה מכבים את האש. אם יש גושים מסננים. יוצקים לתבניות, מצננים מעט בחוץ ומעבירים למקרר, לקרישה.
המנה מוכנה למחרת.
הרוטב:
מבשלים בסיר כוס יין, סוכר חום, מקל קינמון, גרגירי הל ומסמר ציפורן. אחרי רבע שעה מוציאים את התבלינים ומוסיפים עוד יין, בהדרגה את כל הבקבוק. מצמצמים על אש בינונית עד שהיין מאבד יותר ממחצית נפחו ומצננים לטמפרטורת החדר.
הגשה:
הופכים את המלבי בזהירות לצלחת, מקשטים בפיסטוקים קצוצים וברוטב היין.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון