הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 בצל גדול
1 כף אבקת מרק פטריות ("קנור") מומסת ב-¼ כוס מים רותחים.
1 ביצה
¼ כוס שמן זית לטיגון.
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית במחבת בינונית. לקצוץ את הבצל לרבועים קטנים ולטגן עד הזהבה קלה.
בינתיים להוריד את רגלי הפטריות ולחתוך רק את ראשי הפטריות, לפרוסות דקות.
להוסיף את הפטריות למחבת, לבחוש ולטגן מעט עד שיתרככו. להוסיף את תערובת אבקת מרק הפטריות (שהומסה במים רותחים מראש)ולערבב.
להוסיף ביצה טרופה ולערבב תוך טיגון, כ-1 דקה.
להסיר מן האש ולקרר.
כאשר מלוי הפטריות התקרר, אפשר להשתמש בו למלוי חביתיות (מלוחות).
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
