הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל קטן
2-3 כפות שמן זית לטיגון
50 גרם מרגרינה
מלח, פלפל (לפי הטעם)
כפית אבקת מרק בצל (לא חובה)
אופן ההכנה
לקלוף את תפוחי האדמה , לחתוך לפרוסות ולבשל במים עד שיתרככו (הפרוסות מתפרקות אם
הן רכות ובודקים עם מזלג) לסנן את כל המים בגמר הבישול.
להוסיף מרגרינה ולמעך עם כלי למעיכת תפו"א למחית אחידה לתבל לפי הטעם.
להשחים בצל מקולף וחתוך לקוביות עד קבלת גוון שחום.
(אפשר בשלב זה להוסיף מעט אבקת מרק בצל להעשרת הטעם - לא חובה)
לערבב עם מחית תפוחי האדמה לבדוק תיבול ולתקן.
למלא את עלי הבלינצ'ס בתערובת.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
