הוראות הכנה
מרכיבים
3 מלפפונים בינוניים טריים בגודל שווה
1 גביע גבינה לבנה 5% שומן
1-2 שני שום כתושות.
2 כפות פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות.
1 כפית שמיר קצוץ
1 כפית עירית קצוצה דק (או בצל ירוק קצוץ דק)
מלח
פלפל לבן (חשוב כדי לשמור על צבע הגבינה )
אופן ההכנה
שוטפים את המלפפונים , מורידים את הקצוות וחוצים לאורך- לא מקלפים.
מוציאים את הגרעינים בכפית, מפזרזרים מעט מלח והופכים על רשת להוצאת נוזלים.
בינתיים מכינים את המלוי - לערבב את הגבינה עם שאר המרכיבים הקצוצים דק - לתערובת אחידה.
ממלאים את חצאי המלפפונים ומגישים (אפשר על עלה חסה צעיר)
מגיש:
מקור: דיאטה קלאב(תקונים שלי)
שתף את המתכון
