הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
½ כף קפה שחור
3 כפות קקאו
1 כפית קינמון
¼ כוס מים רותחים
1 חבילה ( 200 גרם) מרגרינה לאפיה
100 גרם חלבה
1 ביצה
אופן ההכנה
ממיסים את הסוכר, הקפה, הקקאו, הקינמון והמים בקערה במיקרוגל או בסיר על הכיריים, לא להרתיח.
מוסיפים את המרגרינה והחלבה ומחזירים למיקרוגל או לכיריים עד להמסה, רצוי לערבב מדי פעם.
מערבלים את השוקולד החם עם מיקסר ויוצקים לתוכו את הביצה תוך כדי עירבול.
מצננים במקרר מספר שעות.
מגיש:
מקור: מתכון שעובר במשפחה
שתף את המתכון
