הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם דובדבנים חמוצים מגולענים (בכותש השום יש שן שזה ייעודה בחיים)
חצי ליטר שמנת מתוקה
חצי כוס סכר
רבע כוס ברנדי
מקל וניל
5 ביצים
קורט מלח
שליש כוס קמח
אופן ההכנה
לשמן בחמאה תבנית בקוטר 26 ולקמח באופן שווה את כל צידי התבנית.
לערבב במהירות איטית את הברנדי, הסוכר, הקמח, המלח, הביצים והווניל המגורר.
לשפוך באיטיות שמנת מתוקה ולערבל עוד 2 דקות.
למזוג את התערובת דרך נפת קמח דקה.
לפזר את הפרי בבלילה ולאפות 35-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
להכניס קיסם לוודא שהוא יבש והרי לכם "קלפוטי".
אין יותר סטייל מזה!! באחריות!!
מגיש:
מקור: מרמלדה
שתף את המתכון
