חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן דובדבנים-("קלפוטי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון שישיב לכם את האמונה בחיים
מעדן דובדבנים-("קלפוטי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון שישיב לכם את האמונה בחיים
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם דובדבנים חמוצים מגולענים (בכותש השום יש שן שזה ייעודה בחיים)
חצי ליטר שמנת מתוקה
חצי כוס סכר
רבע כוס ברנדי
מקל וניל
5 ביצים
קורט מלח
שליש כוס קמח
אופן ההכנה
לשמן בחמאה תבנית בקוטר 26 ולקמח באופן שווה את כל צידי התבנית.
לערבב במהירות איטית את הברנדי, הסוכר, הקמח, המלח, הביצים והווניל המגורר.
לשפוך באיטיות שמנת מתוקה ולערבל עוד 2 דקות.
למזוג את התערובת דרך נפת קמח דקה.
לפזר את הפרי בבלילה ולאפות 35-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
להכניס קיסם לוודא שהוא יבש והרי לכם "קלפוטי".
אין יותר סטייל מזה!! באחריות!!
מגיש: ליאת
מקור: מרמלדה
שתף את המתכון